Projecten

Elke dag zet Horeca Vlaanderen zich in voor een sterke en vernieuwende horecasector. Met diverse projecten helpen we ondernemers vooruit en bouwen we aan vakmanschap.

Over onze projecten

Jong Keukengeweld is hét collectief van de beste jonge chefs (18 tot 35 jaar) uit Vlaanderen en Brussel. Met dit culinair project zetten we jong talent en creativiteit in de kijker.

Wie Vlaamse keuken zegt, zegt frietjes! Om het vakmanschap van frituristen in ere te houden, riep Horeca Vlaanderen samen met Navefri en Vlaio de erkenning van het vakmanschap van de friturist in het leven met Erkend Friturist.

Met onze Horeca Academie ondersteunen we al meer dan tien jaar horecaondernemers met kwaliteitsvolle opleidingen. Praktische workshops, informatieve sessies, online én fysiek bij jou in de buurt – er is voor ieder wat wils.

Ook op Horeca Expo in Gent, de grootste vakbeurs van België voor horeca, grootkeukens en eetwinkels, zijn we jaarlijks aanwezig. We brengen ondernemers samen op onze eigen stand en via inspirerende opleidingen.

Daarnaast vind je hier ook onze afgeronde projecten, die de laatste jaren een waardevolle bijdrage leverden aan onze sector. Neem gerust een kijkje op de pagina's van Competentiegedreven Ondernemen, EersteKlas, Samenwerken, Samengroeien en National Culinary Team.